HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvillingen – februar 2018

Tvillingen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Venus flytter ind i toppen af dit tegn d. 10. februar og bliver i det blide tegn Fisken indtil d. 6. marts. Det betyder, at det er nu, din kreativitet peaker. Fisken repræsenterer nemlig evner som kreativitet, spiritualitet, og ikke mindst fantasi. Som et resultat af Venus’ indflytning har du nu mulighed for at vise verden, hvad du virkelig kan. Men ikke kun du kan se dine kreative evner spire, din chef eller kolleger vil også fange glimt af din genialitet. Det kan meget vel udmønte sig i en pris af en eller anden slags. Det vil ikke komme bag på nogen, hvis du får mulighed for at optræde offentligt i enten tv, radio eller i aviser. Februar er også måneden, hvor du helt klart skal gribe chancen for nye billeder til din hjemmeside, eller opdatere eventuelle online medier. Udnyt dine kreative evner!

Du vil heller ikke føle konkurrencepres på din arbejdsplads i denne måned. Hvis du har dit eget firma kan du med fordel lave aktiviteter for dine medarbejdere, der får dem til at trives og forbedre deres samarbejde. Solformørkelsen d. 15. februar vil for dig betyde, at du udvider din horisont, idet solformørkelsen sker i dit 9. hus, der repræsenterer mental udfoldelse. Du vil føle dig inspireret til at udforske nye horisonter. Det kan betyde, at du beslutter dig for at læse eller studere noget nyt. Måske ovenikøbet noget, folk vil se som værende lidt mærkeligt i forhold til det, du plejer. Men netop af denne grund vil du føle dig endnu mere motiveret til at gå op i din nye interesse. Du har verden i din hule hånd, vis den hvad du kan! Du vil ikke fejle.

Tvillingen – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her