HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvillingen – December 2017

Tvillingen – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Årets sidste måned byder på en sand rutsjebanetur for tvillingen, som kan give en følelse af indre uro og en længsel efter et nyt år og dermed også en frisk start. Månedens råd til tvillingen er derfor: hæng i! De første udslag vil allerede finde sted med fuldmånen d. 3. december, som her vil lyse dit tegn op. Den ekstra energi fra den skarpe fuldmåne vil gøre dig ekstra følsom og opmærksom på dine og andres følelser og sindsstemning.

 

Decemberfuldmånen vil samtidig danne en skarp kontrast til Neptun, der på dette tidspunkt vil befinde sig i din sektor for din karriere og mål for dit arbejdsliv. Denne unikke konstellation kan meget vel komme til at rokke ved dit indre kompas og så tvivl i dig om dine livsvalg. Stol på, at du har truffet de rigtige beslutninger, uanset om det er i forbindelse med uddannelse eller din position på arbejdsmarkedet. Ellers kan du risikere, at lade andres mening få for stor indflydelse på dit næste valg. Samtidig med fuldmånen vil Merkur foretage en retrograd bevægelse i din sektor for forhold og forblive indtil d. 22. december. Har du haft skænderier i privaten er det nu du har muligheden for at gøre det godt igen. Lyt og tag imod, så vil du komme langt.

 

Endelig vil Saturn, planeten for modenhed, rykke ind i dit 8. hus for delte ressourcer d. 19. december og forblive her helt indtil udgangen af 2020. Det vil kræve af dig, at du i højere grad bliver “herre i eget hus”, men vil også byde på vigtige livslektioner og bekræfte dig i, at du udmærket kan stå på egne ben!

Tvillingen – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her