HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvilling – November, 2017

Tvilling – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For Tvillingen vil november måned være DIN måned, og du vil opleve en kærkommen tid, hvor du automatisk mærker efter i dig selv og tager hensyn til dine egne ønsker og behov. Dit fornyede fokus på dit mentale såvel som fysiske velbefindende skyldes den gunstige fuldmåne, som rører dit 12. hus d. 4. november. Konstellationen giver dig en skærpet fornemmelse for din fysiske og mentale balance, som du vil sætte over alt andet. Der er dømt rent selvforkælelse, og tid til at genoplade batterierne i et tempo, hvor intet kan gå for langsomt. Det er bare om at nyde det.

 

Fra en periode med ekstra meget selvomsorg og fokus på at gøre ting af lyst og ikke af pligt, vil du senere på måneden atter tage karrierebrillerne på og “gøre status”, når Neptun træder ind i din karrieresektor. Her vil du mærke, hvordan idéerne vælter frem og lysten til at skabe noget fra bunden med udgangspunkt i dine kreative evner spirer. Hverken du eller dine kolleager vil kede jer! Månedens gode råd til Tvillingen vil være at give slip på frygten og lade dig flyde med. Du vil blive bemærket for dit talent og din selvsikkerhed, når du opdager, at alt er muligt.

 

Dit fornyede fokus på succes vil gøre dig til en attråværdig samarbejdspartner, og omkring d. 7. november vil kollegaerne flokkes om dig og din chef prise sig lykkelig for din resultatorienterede indsats og evne til at få tingene gjort med stil. Forvent en ekstra stor opgave efter d. 18. november. Og hvem ved, måske der venter en lønforhøjelse eller en ekstrastor julegave og venter på dig på den anden side af måneden?

Tvilling – November, 2017
1 (20%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her