HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Tvilling – Januar, 2017

Tvilling – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Merkurs lettere aggresive fremdrift i Januar ser ud til at påvirke dine økonomiske forhold. Tingene kan let blive usikre og det er svært at forudsige fordele og ulemper i denne periode. Overvejer du investeringer eller større økonomiske satsninger, så bør du vente og opnå større klarsyn inden du tager drastiske beslutninger. Efter d. 8. Januar og fuldmånens indtræden, vil du allerede føle dig bedre rustet og opnå større indsigt i mulighederne. Så vær tålmodig og lad dig ikke stresse af tiden. Lad tiden arbejde til din fordel. Omkring midten af Januar ser det hele ud til at klare op og her vil alting stå tydligere frem – Tålmodighed bliver for alvor en dyd for tvillingen i denne måneds første del.

Din arbejdssituation ser ud til at glide let og nemt over i det nye år. D. 3. Januar bevæger Venus sig ind i netop tvillingens tegn og det vil skabe harmoni og mental styrke i dit liv. Specielt på dit arbejde eller hvis du ejer en virksomhed, vil tingene komme nemt til dig. Nye ideer vil måske opstå og du bør afprøve og teste dem med rolig hånd. Helt frem til d. Februar vil du nærmest ikke kunne huske hvad det er at fejle! Du vil samtidig opleve ros og værdsættelse fra kollegaer og måske endda højere oppe på arbejdspladsen. Du skal dog have for øje, at din økonomiske forhold ikke nødvendigvis følger med den karrieremæssige succes du vil opleve, i hvert fald ikke lige med det samme. Du bør se dine anstrengelser og gode arbejde som en længerevarende investering – med tiden skal det hele nok betale sig. Du ser ud til at skulle forholde dig til en del udgifter, desværre også nogle uventede. Det kan nemt blive frustrerende og endda blive forværret af, at du ikke umiddelbart kan omsætte arbejdssuccesen til økonomiske midler. Men igen må du være tålmodig og lade tiden arbejde for dig. Heldigvis kan du glæde dig over, at dit kærlighedsliv vil åbne op for nye oplevelser. Hvis du har en partner bør du åbne op og i fællesskab vil frustrationerne kunne binde jer stærkere sammen. Hvis du er single, vil du måske møde en ny ven eller kæreste som vil kunne få dig til at glemme problemerne for en stund eller støtte dig når du har mest brug for det.

Tvilling – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her