HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Stenbukken – januar 2018

Stenbukken – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

2018 er et afgørende år for dig stenbuk! Dette vil gøre sig klart, når du tager dit første skridt ind i januar. En gylden fuldmåne vil oplyse din sektor for partnerskab. Det vil dog ikke være dit forhold, der i første omgang får denne gyldne mulighed, men dit arbejdspartnerskab. Måske du efter lang tid endelig får en vigtig aftale i hus, eller en presserende kontrakt. Det kan også ende ud i en succesfuld opdagelse, der viser sig ved, at dine kolleger er vigtigere for dig end du egentlig troede.

Den anden mulighed, der vedkommer dit parforhold. I vil begge komme til enighed om et problem, eller noget i har overvejet længe. En stor mulighed for at bevæge sig ind i næste fase af jeres forhold, som kan betyde utrolige ting for jer begge to. Der vil dog kun være positive udfald for både dit professionelle liv, og dit forhold. Du har 2018 i din hule hånd, og din sjæl og krop vil være i dyb symbiose, intet kan røre dig og du vil have mange positive oplevelser med de mennesker du har omkring dig.

Nymånen d. 16 januar, kan dog give knas i din ellers vellykkede start på 2018, og det kan påvirke din hjemmesituation. Men lad det ikke ryste din nyfundne klarhed, du skal nok nå dine mål. Du har prøvet det her før, og du har ikke i sinde at lade lidt familiedrama ødelægge dit nytår. Økonomisk frihed, vil komme til dig, efter d. 17 januar, hvor Venus passerer dit 2. hus der repræsenterer penge og økonomi. Dine talenter vil blive værdsat, og det vil give et økonomisk afkast. Så vis hvad du kan kære stenbuk! Måske du finder noget lækkert at bruge din nyfundne velfærd på i januarudsalget?

Stenbukken – januar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her