HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Stenbukken – December 2017

Stenbukken – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Spænd sikkerhedsbæltet, kære Stenbuk! Det bliver en vild tur i møllen. Saturn, din herskende planet, som repræsenterer disciplin og modenhed, vil komme i kontakt med dit tegn d. 19. december for første gang i næsten 29 år! Dette er et af de mest signifikante tidspunkter i dit liv. Det bliver ikke nødvendigvis en dans på roser, men det vil være det værd.

Saturn kommer til at være i dit tegn indtil december 2020, og det vil få stor betydning for dine personlige mål og ambitioner. De næste par år vil du blandt andet opleve skræmmende ansvar, som vil minde dig om, hvor stærk du er, og hvor meget du egentlig kan holde til. Det kan for eksempel betyde et barn, et karriereskift eller måske finder du den eneste ene. Et godt tip: Nyd rejsen og lad dig ikke skræmme af ansvaret.

Hvis du føler, at du bliver for rigid, så husk at træk vejret og skru forventningerne ned. Saturn er din lykkes smed, så hvis pludselig oplever at have det meget bedre end du har haft i lang tid, så er det uden tvivl Saturn, der er på spil.

Stenbukken – December 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her