HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Stenbukken – April 2018

Stenbukken – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du kører i laveste gear i starten af april. Det skyldes, at du indleder måneden med en klarhed om, at stress ikke fører nogen vegne. Hvorfor skynde sig, når man kan tage det stille og roligt? Du gør klogt i at følge dette instinkt. D. 2. april kolliderer Mars og Saturn i dit tegn, og det giver anledning til interessante samtaler og nye møder med spændende personer, som potentielt kan føre til berigende samarbejder eller et nyt job. Samtidig blander Mars sig, og du vil mærke, hvordan energien fra denne gunstige affære fylder dig med overskud og gåpåmod.

 

Alt er dog ikke lutter lagkage, og d. 4. april vil du møde modstand fra det kosmiske, når Merkur i retrograd interfererer med Mars i dit 4. hus for hjem og familier. I denne periode kan du have svært ved at gøre dine behov forståelige for dem omkring dig, og det kan skabe spændinger og mange frustrationer, som potentielt kan lede til store opgør i dit parforhold og med din øvrige familie. Tænk, før du taler, og vær forberedt på at sluge nogle kameler, hvis du vil komme helskindet ud på den anden side. Efter d. 15. april vender det hele, når Merkur atter vender tilbage til sin normal bane kombineret med en smuk fuldmåne. Konstellationen vil give anledning til at få sagt undskyld og begrave stridsøksen, og du kan endelig vende tilbage til det rolige tempo, du lagde ud med. En ny begyndelse ser dagens lys. Omfavn den.

 

Omkring d. 24.-26. april vil både kærlighed og penge strømme ubesværet din vej, takket være Mars’ smukke forbindelse til både Jupiter og Pluto. Måske det er nu, du skal købe rejsen til sommerferien eller slå dig sammen med din bedre halvdel og købe det sommerhus, I har kigget på. En frugtbar fuldmåne d. 29. vil sikre velstand og balance.

Stenbukken – April 2018
3 (60%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her