Modtag en mail når der er nye horoskoper klar til dig. Servicen er 100% gratis og kan altid frameldes igen.

Stenbuk – Oktober 2019

For den evigt generøse Stenbuk er der glædelige nyheder på pengefronten i Oktober måned. Det skyldes, at kærlighedsplaneten Venus allerede d. 10. Oktober flytter ind i din sektor for indkomst, hvor hun vil påvirke dit indkomstflow helt ind i Oktober måned. Denne økonomiske transformation vil pleje dit forhold til penge og åbne op for nye og kreative måder at tjene penge på, især hvis du er selvstændig eller har en selvstændig hobbyvirksomhed. Læn dig tilbage og glæd dig over den overflod og harmoni Venus bringer med sig denne måned. Du har fortjent det!

På den personlige front sker der også ændringer i denne sidste vintermåned. Med en nylig måneformørkelse i din parforholdssektor d. 31. Oktober er der nye energistrømninger i dine nære relationer, som løber med din opmærksomhed. Måske du har taget springet og skal giftes og nu nyder suset og forelskelsen på ny eller på anden vis bundet dig åndeligt eller økonomisk til en ganske særlig person i dit liv. Uanset hvad, så bobler Oktober af positivitet og lykke for dig, Stenbuk. Omfavn denne følelse af at flyde ovenpå og dyrk kærligheden, som gennemstrømmer dig netop nu. Den vil stabilisere dig og give dig indre ro, og det vil blive opfattet positivt af dig selv såvel som andre omkring dig, som automatisk vil føle sig tiltrukket af dit lys og din overskudsagtige energi.

En gunstig solformørkelse d. 15. Oktober vil desuden give dig muligheden for at vende blikket indad og lade op oven på nogle hektiske måneder med mange gøremål og sure pligter på jobbet. Udnyt denne mulighed for at slappe af, og vær ikke bleg for at gøre noget godt for dig selv i Oktober. Tag en alenedag med ro omkring dig og køb noget lækkert til dig selv. Du har i den grad fortjent det, og husk, at det er OK at sige nej engang imellem. Du vil du med garanti takke dig selv.