HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Stenbuk – November, 2017

Stenbuk – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Selv de mest tilbageholdende Stenbukke, vil ikke være i stand til at modstå de romantiske tilnærmelse, der kommer til at ske i denne måned! Så hvis du normalt er den type, der ofte går glip af muligheder på grund af din forsigtige karakter, så vender lykken nu. Universet vil have en påvirkning på dig, der får dig til at se, hvad der rent faktisk er tilgængeligt, hvis du ser ud over din frygt. Der vil du kunne finde kærlighed.

Den 4. november rammer fuldmånen ind i din romantiske sektor og vil give dig mulighed for at opleve en perfekt første date. Det kan være med en person du længe har haft et godt øje til, eller med en der har haft øje for dig, uden du vidste det. De samtaler du har med denne person, vil være drømmende og inspirerende. Før du ved det, vil du være hooked! Der vil ligeledes være en betydelig fysisk tiltrækning mellem jer. Hvis du allerede er i et forhold, er der gode muligheder for, at du og din kæreste træffer nogle beslutninger sammen, der opfylder nogle af de dine drømme. Det er dejligt at vide, at du er sammen med en, der ikke kun har din ryg, men også hjælper dig med at komme ud af din komfortzone og dermed gør det der føles umuligt, til muligt.

Dit sociale liv er ligeledes et område der vil blomstre i denne måned. Den 13. November vil dit stjernetegn blive fyldt med held, da Venus og Jupiter begge vil bevæge sig ind i dit tegn. Dette kan betyde, at en af dine venner vil overbringe en skøn nyhed, der vil have positiv effekt på dit liv. Alternativt kan det betyde, at du vil få stor succes med at præsentere et projekt der har betydning for dig. Dette gør du bedst mellem den 13. Og 16. November, da det vil have den bedste effekt på målgruppen. Det vil være en god og behagelig oplevelse.

Efter den 18. november kan en helt ny social mulighed åbne sig for dig. Dette kan være alt fra at møde nye mennesker gennem en gruppebegivenhed som f.eks. et nyt træningshold eller deltage i en bogklub, eller ved at lave planer med en af ​​dine ældste venner du ikke har set længe, til at forfølge en fælles ambition sammen med en ven.

Stenbuk – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her