HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Stenbuk – Januar, 2017

Stenbuk – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Selvom du måske begynder det nye år med at føle dig mentalt brugt, vil du blive glad for at vide, at Merkur vender sig direkte mod dig den 8. Januar og du vil genvinde din skarphed. Derfor er det en god idé at vente med afgørende beslutninger, at underskrive kontrakter, eller gå videre med større indkøb, til efter denne dato.

Så snart dit kommunikative liv igen begynder at give mening, kan dette lede til et mindre eller større opgør mellem dig og din kæreste eller ægtefælle. En fuldmåne den 12. Januar kan føre til frustration og kan efterlade en følelse i kroppen, som kræver en konfrontation eller skænderi for at få forløst.Det i skændes over, kan meget vel skyldes en uventet, men familie relateret situation. Bare prøv at huske på, at selvom i ikke altid ser tingene med samme øjne og ikke nødvendigvis er enige, så er i, i sidste ende, på den samme side.

Desværre ser det ikke ud til, at dit familieliv vil blive helt fredeligt det næste stykke tid. Den 28. Januar vil Mars bevæge sig ind i den hjemlige sfære og blive helt til den 9. Marts. Dette kan betyde at konflikter kan blive en regel fremfor en undtagelse, i dette tidsrum. Derfor bør du vælge dine kampe med omhu. Din økonomiske situation ser lovende ud efter den 27. Januar. En ny indtægtskilde kan blive en mulighed for at du kan komme til flere penge. Alternativt kan det være, at du finder modet til at bede om en lønforhøjelse. Du fortjener det, så tro på det og gør det.

Stenbuk – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her