HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytten – Marts

Skytten – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Skytte, du åbner ballet med en kæmpe fordel i dit arbejde. Vi snakker ros, ikke kun fra dine kolleger, men også fra din chef. Måske det handler om et projekt, du har arbejdet hårdt på, eller måske det handler om dine ekstraordinære evner på jobbet. Hvad end det handler om, vil du have succes på din arbejdsplads i marts måned. Det skyldes, at fuldmånen d. 1. marts lander i dit 10. hus, der repræsenterer professionalisme. Du kan have haft det, som om du har gået i modvind de sidste måneder, men dette tager nu en kærkommen drejning. Ros dig selv, du har været enestående!

Den energiske og eventyrlystne Skytte har også en passioneret måned i vente med masser af nye udfordringer. Efter d. 6. marts flytter både Venus og Merkur ind i din sektor for romance. Dette kan betyde, at dine evner i det romantiske bliver forstærket, og du vil måske finde dig selv i færd med at arrangere dates og flirte uden at holde dig tilbage. Omfavn det og hold især øje med d. 11. marts. Her vil der komme en uventet gave din vej: Mars sender Uranus direkte ind i din romantiske sektor, og det vil give nogle interessante og ikke mindst sexede vibrationer i dit liv.

Vær dog opmærksom og smid ikke alle hæmningerne. Merkur laver nemlig en retrograd bevægelse i denne del af dit tegn d. 22. marts og helt indtil d. 15. april. Dette kan betyde, at du hører et ord eller to fra en ekspartner, du ikke har hørt fra længe. Idet du befinder dig i en sexet stemning, kan dette fremkalde gode minder fra fortiden. Lad dig dog ikke forhaste med at kaste dig ud i at genopvarme en gammel flamme. Vent til slutningen af næste måned, hvor du igen kan tænke klart. D. 17. marts lander en nymåne i din familiesektor. Dette kan bringe nyt fra et familiemedlem eller en kær ven af familien. Idet Mars lander i din sektor for indkomst, kan dette have betydning for din pengepung – husk at bruge pengene fornuftigt.

Skytten – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her