HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytten – Juni 2017

Skytten – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Få mest ud af den positive energi du oplever i den første halvdel af juni, for derefter kan tingene blive komplicerede. De gode nyheder er, at Venus d. 5. juni vil bevæge sig ind i din sfære for kærlighed og bliver der indtil d. 29 juni. I denne periode skal du være åbensindet og udadvendt. At undgå problemerne ved at feje dem ind under gulvtæppet, vil ikke virke i denne måned.

Nymånens placering i din sfære for partnerskab og kærlighed fortæller, at du måske er klar til at blive forlovet, gift eller flytte sammen med en i dit liv. En anden mulighed er, at du tænker over at få en ny forretningspartner.

Nu til de dårlige nyheder. Mars, herskeren over din sfære for partnerskab og kærlighed, vil bevæge sig i en unormal bane fra d. 17. april til d. 29 juni. Den ualmindelige bevægelse starter i din sfære for kommunikation og samvær, hvilket antyder, at du vil få svært ved at få en partner til at underskrive enhver form for aftale. Hvis det drejer sig om en ægtepagt, vil i bruge lang tid på at forhandle frem og tilbage. Vær tålmodig. Hvis du overvejer at underskrive en vigtig aftale, er det måske bedre at vente, da Merkur også bevæger ualmindeligt fra d. 28. juni til d. 22. Juni. Timingen ikke ideel.

Skytten – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her