HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytten – januar 2018

Skytten – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Den eventyrlystne Skytte springer hovedkulds ud i 2018 med fuldt opladede batterier ovenpå en udfordrende måned med knas i parforholdet og økonomien. Med et nyt årstal i kalenderen ser du dit snit til at viske tavlen ren, og stjernerne er med dig! Takket være en gunstig fuldmåne i dit 8. hus for delte ressourcer d. 1. januar er du på toppen allerede fra første dag i det nye år. Helt konkret betyder det, at du nu kan sætte sidste punktum i et usundt forhold eller tilbagebetale en stor gæld, som har tynget dig på det seneste. Du føler dig svævende let og klar på nye eventyr nu, og som situationen langsomt vender, gør du dig klar til at tage 2018 med storm.

Allerede d. 16. januar tegner en frugtbar nymåne til at kaste nyt lys over din generelle økonomi. Du vil her have en oplevelse af, at pengene strømmer mere problemfrit til dig, og du gør derfor klogt i at investere nu. Er du selvstændig kan nye veje åbenbare sig for videreudvikling af din forretning og dit kundekartotek, som på sigt vil kunne positionere dig succesfuldt inden for dit felt. Månedens råd er: selvom du er rastløs og klar på nye udfordringer lige nu, så lad dig ikke narre af hurtige løsninger. Følger du dette råd, vil du takke dig selv senere!

Månedens højdepunkt er dog uden tvivl at finde omkring d. 26. januar, hvor den handlekraftige og viljestærke Mars indtræder i Skyttens tegn for første gang i næsten to år. Dette markerer for alvor begyndelsen på forandring, hvor du uden tøven tager, hvad du retmæssigt føler og mener er dit, og hvor dit indre drive lyser ud af dig om kap med stjernerne. Forbered dig på en sand udviklingsrejse, arbejdsmæssigt såvel som i dit indre, som vil vare langt ind i det nye år.

Skytten – januar 2018
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her