HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytten – December 2017

Skytten – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Kærlighedsplaneten Venus’ bane tegner sig igennem Skyttens stjernetegn i december, og det betyder masser af romantik og hede oplevelser for Skytten! Det ekstra selvtillidsboost kan være en helt klar fordel, hvis du er single, da dette vil afføde mange potentielle bejlere. Hold især øje med d. 18., hvor Nymånens energi forstærker dit gode humør og gør dig uimodståelig!

Hvis du længe har følt, at du har skullet være ekstra ansvarlig, så er der en god forklaring. Saturn har nemlig opholdt sig i din bane over en periode på to år, hvor du har måttet være ekstra ansvarlig – mest af alt overfor dig selv. Denne periode slutter nu, og det vil kunne mærkes på den følelse af frihed, der rammer dig i disse dage.

Hvis du imidlertid opdager, at du har svært ved at blive forstået af andre i løbet af vintermåneden, mere specifikt mellem d. 3. og 22. december, kan der være en synder. Merkur er nemlig på krigsstien og kan desværre skabe lidt splid i din kommunikation med andre. Fuldmånen d. 3. december kan med involveringen af Neptun skabe problemer i dit parforhold. Et godt råd: hav et åbent hjerte og være åben for kritik. Det vil du komme langt med!

Skytten – December 2017
2 (40%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her