HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytten – April 2018

Skytten – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

April måned bringer forhindringer med sig fra første dag. For den ellers selvsikre og til tider påståelige Skytte vil den første halvdel af måneden være præget af tvivl og indre stormvejr. Du vil opleve, at selv de mindste beslutninger kræver større overvejelser. Er jeg nu god nok? Vil mit arbejde blive værdsat af mine kolleger? Tanker som disse kan fylde meget i begyndelsen af april og skyldes, at Saturn lige nu skyder gennem dit 2. hus, som repræsenterer dit selvværd.

 

Med skæbneplaneten i dit 2. hus får du for alvor mulighed for at retænke dine værdier og dine handlinger og med Mars i samme område i dit tegn samtidig er der gode chancer for at kigge indad og ændre din adfærd og dine tankemønstre til det bedre. Måske dit kærlighedsliv er gået lidt i stå, eller arbejdet skriger på nye udfordringer? Hvad end du ønsker at ændre i dit liv, er det nu du har chancen, men pas på, at du ikke bliver for selvkritisk. D. 4. april vil Merkur, der i øjeblikket er i retrograd, interferere med Mars, og det kan skabe gnidninger, ikke blot i forhold til dig selv men også i forhold til dine nærmeste.

 

De negative vibrationer aftager lige så stille fra d. 15. april, hvor nymånen oplyser din sektor for romance. Samme dag vender Merkur tilbage til sin normale bane, og det vil samtidig helt bogstaveligt vende dit humør og dine forhold til det bedre. Er du i et fast forhold, vil du opdage, hvordan kærligheden mellem dig og din partner atter blomstrer, og er du single vil der efter d. 15. være gode muligheder for at finde kærligheden. Hold især øje med d. 24, hvor Venus flytter ind i din sektor for partnerskab, hvor hun vil udsende kærlige vibrationer helt indtil d. 19. maj. Spørg nu ikke dig selv, om du fortjener det – det gør du!

Skytten – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her