HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytte – November, 2017

Skytte – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

November handler, for Skytten, om det personlige helbred og Skyttens arbejde og karriere. Hvis du har begået dig I det romantiske hjørne I Oktober, og tænker at fortsætte I dette spor, vil November nemt kunne blive en skuffelse. Planeterne vil ihvertfald ikke gøre sagen nemmere og der er større risiko for at blive skuffet end for at finde kærligheden eller at den nuværende blomstrer. Vær tålmodig og hold fokus på helbred og karriere, kærligheden kan vente og December kan meget vel vende bøtten I vejret.

Fuldmånen d. 4. November falder til gengæld optimalt I dit tegn, ifht. dine karriere-mæssige muligheder for fremskridt og udvikling. Har du store projekter igang eller under opsejling, kan den første del af November meget vel, være tiden hvor du finder nøglen til succes eller ligefrem afslutter store projekter – med succes vel og mærke. Du vil formentlig også mærke din succes I form af anerkendelse og måske endda noget mere. Nyd de frugter du med god samvittighed kan høste! Måske har du også projekter på hjemmefronten igang, giv dig hen og lad kreativiteten blomstre I fuld flor. Så længe du tør gå linen ud og kaste dig, med en vis fornuft, ud I ideer og projektet, både I hjemmet og på arbejdet, er du næsten garanteret succes! Måske er der en forfremmelse I sigte eller mulighederne for et nyt og spændende job?

  1. D. 13. November er Mars på vej gennem dit tegn, og planetens styrke og aggresivitet vil ha’ stor indflydelse på dit helbred. Hvis du forsøger at komme bedre igang med træning eller kondition, vil du her finde styrken og viljen til virkelig at komme ud af starthullerne. Det kan også være du vil gennemføre en kur, et marathon eller bare tage cyklen I stedet for bussen på arbejde. Det vigtige er, at universet vil dig det bedste og ethvert forsøg på at forbedre dit helbred, gennem kondition, træning eller andet, har gode betingelser for at lykkes og blive en god vane du glæder dig til.

Den nye måne d. 18. November falder I en helt speciel position I dit tegn, barmhjertighed og omsorg er knyttet til denne kosmiske begivenhed. Du vil formentlig føle trang til at hjælpe eller være der for nogen, som er mindre heldig eller er udfordret af nogle problemer. Måske er det relateret til noget nødhjælps-arbejde… Giv dig hen, følg dit hjerte og lad endvidere karma komme dig til gode.

Skytte – November, 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her