HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skytte – Januar, 2017

Skytte – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Den hjemlige hygge vil være i højsædet i denne måned. Fra den 3. Januar til den 3. Februar, vil Venus oplyse og våge over hjem og familie. Som et resultat heraf, vil du muligvis bemærke at der er en fred og tilfredshed hele vejen rundt i familien. Dette kan medføre, at du eller i vil påbegynde et istandsættelsesprojekt i hjemmet. Hvis dette er tilfældet, så vær opmærksom på, at din smag vil være lidt mere ekstravagant end ellers og derfor vil de nye indkøb være dyrere end normalt. Brug nu ikke alle pengene på projektet.

Hvis du er begyndt at date en person og du beslutter dig for at introducere ham eller hende for familien, så skal du ikke være nervøs, din familie vil elske din kæreste lige så meget som du gør. Som måneden går, vil Merkur bevæge sig i retning af din indkomst sektor, hvilket vil betyde, at du fra den 8.januar vil få et klarere syn på din økonomiske situation. Selvom du ikke nødvendigvis er tilfreds med hvordan det ser ud, kan det give dig overblik og forberede dig på en realistisk tilgang til, hvordan tingene kan gøres bedre.

Økonomiske nyheder kan muligvis være ekstra hårde at håndtere omkring fuldmånen den 12. Januar, hvor du kan få uventede nyheder fra din bankrådgiver eller anden finansiel rådgiver. Dette kan medføre en overvejelse om eller måske et reelt bankskifte. Her tyder det på, at et skifte ikke vil være den ideelle løsning og at der kan forekomme forhindringer, der gør at det ikke vil være så lige til, som du havde håbet på. Du må være tålmodig.

Skytte – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her