HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – Marts

Skorpionen – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Gode nyheder, kære Skorpion! Du har besøg af Jupiter i denne måned. Jupiter linkes sammen med Merkur og Venus, hvilket betyder bonus på kærlighedskontoen. Dette sker d. 1. marts, hvor fuldmånen tårner sig op på himlen og indleder en måned fyldt med spændende eventyr. Hvis du er single, kan dette betyde at du møder en ny, mystisk flirt. Hvis du ikke møder dette nye interessante bekendtskab i starten af måneden, skal du ikke fortvivle. Det kan være din drømmepartner gemmer sig bag d. 17. marts, hvor nymånen falder i din ægte kærligheds sektor! Fuldmånen lander i din venskabssektor d. 1. marts. Så du har ikke bare muligheder på kærlighedsfronten, men også i din vennekreds venter der positive bekræftelser. Du kommer måske til at opleve, at du kommer meget bedre ud af den med dine kolleger på arbejdet. Måske I ovenikøbet begynder at ses uden for arbejdet?

Din nye flirt er muligvis også linket til din arbejdsplads, måske der bliver ansat en ny kollega i din afdeling. D. 6. marts flytter Venus ind i din sektor for arbejde, og det åbner nye muligheder helt indtil d. 31. marts. Helt præcist betyder dette, at du ikke længere vil have problemer med at stå op om morgenen og tage på arbejde. Opgaverne vil føles som en fest, og du vil brillere, ikke kun hos kollegerne, men også i arbejdsøjemed. Selv når Merkur laver en retrograd bevægelse i din arbejdssektor, vil det ikke påvirke dig overhovedet – du har kontrollen. Mars besøger din kommunikationssektor d. 17. marts og bliver i dit tegn helt frem til d. 16. maj. Pas på med hvad du siger i denne periode, for du kan hurtigt komme galt afsted, hvis du ikke tænker, før du taler. Det kan dog også vendes til din fordel. Hvis du vægter dine ord rigtigt, og bruger dem i de rigtige sammenhænge, kan du måske ende med alle fordelene på din side. Hvem ved, måske en forfremmelse venter lige om hjørnet?

En fuldmåne i dit private hus d. 31. marts kan dog lægge en dæmper på det gode humør. Du kan måske være lidt træt af at være social sidst på måneden. Husk at oplade mentalt og fysisk!

Skorpionen – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her