HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – Juni 2017

Skorpionen – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Hvis du overvejer at ansøge om et lån, kassekredit eller at søge om opstartskapital, bør du handle i den første halvdel af måneden. Vent til efter nymåne d. 7. juni, men sørg for at ansøge inden d. 17. juni.

Her er hvorfor: D. 17. juni vil Mars, hersker over dit 8. hus af fælles ressourcer, bryde sin akse og vil forblive i denne tilstand helt til d. 29. juni. Som resultat heraf, vil du bemærke, at det tager meget lang tid for dig, at fuldende papirarbejde. Eller også vil der opstå en anden frustrerende forsinkelse. Uanset hvad, ønsker du ikke, at ansøge om midler efter d. 17. juni.

Frustrationen fordobles, hvis disse økonomiske anliggender har med ejendomme eller familie at gøre. Mars vil bryde sin akse i dit 4. hus af hjem og familie, hvilket forstærker følelsen af, at du med høj fart ikke kommer nogen vegne. Heldigvis følger der en velsignelse med denne retrograde…

Hvis du for nyligt har skændtes med et familiemedlem, må i begge tage en tiltrængt timeout. Konfliktløsning er måske ikke den nemmeste vej, men det er klart den sikre. I må erkende, at det er umuligt at være enige i alt. Vær villig til at hæve dig over eventuelle forskelle, der går dig på nerverne, så længe det ikke går udover din morale.

Skorpionen – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her