HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – januar 2018

Skorpionen – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Din tro er stærk, kære Skorpion. Dit hus for tro og værdier, bliver nemlig besøgt af fuldmånen d. 1. januar, hvilket vil få din spiritualitet til at spire og vokse og du vil føle dig i kontakt med dine værdier og følelser på et helt nyt plan. Jupiter og Mars er i direkte linje med den inspirerende fuldmåne, og begge er i dit tegn, hvilket giver styrke og klarhed. Som om dette ikke var nok, bliver Neptun også involveret i denne magiske samling, og bidrager med energi til dit 5. hus, som repræsenterer kreativitet og ægte kærlighed. Det bliver en magisk start på 2018!

Du er inspireret til at dele med andre, og du vil have energi til at hjælpe andre med deres følelsesmæssige problemer. Dette vil være en uselvisk gerning, men idet du hjælper andre med deres følelsesmæssige kampe, vil du samtidig heale dig selv. Det kan være svært at åbne op for andre, men du er nødt til at konfrontere ubehagelige følelser. Det er okay at være sårbar. Lad dig omfavne af troen på, at du er nok, og din sårbarhed er styrke.

Dette vil forberede dig på at kunne tackle kommunikationsmæssige problemer senere på måneden. Du vil dog høste stor ros for hvordan du håndterer problemer, da du ved hjælp af din følelsesmæssige afklaring tidligere på måneden. Efter d. 16 januar, er du dog forsigtig med hvad du siger, da du har været så ovenpå hele måneden og bliver lidt forsigtig. Du kan blive udfordret på arbejdet, men hold fast i dig selv og du vil klare dig igennem. Husk, tale er sølv, men tavshed er guld. Dit hjem bliver velsignet efter 17. januar af en afslappethed og ro, som du har haft brug for, da Venus besøger dit 4. hus, som repræsenterer hjem og familie. En måneformørkelse d. 31. januar, kan betyde et vendepunkt i dit liv, men du har ventet på det længe, og du er klar.

Skorpionen – januar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her