HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – februar 2018

Skorpionen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er intet som en spandfuld kærlighed til at kickstarte din måned, så hvorfor ikke dykke ned i kærligheden og lade dig opsluge af den energi og det overskud, den giver dig? For den ellers mystiske Skorpion er der lige nu kraftige kærlighedsenergier i dit felt, og det mærker du ved øget opmærksomhed og komplimenter, som potentielt kan udvikle sig og blive til en hed romance, hvis du er heldig. Det skyldes primært, at Venus, planeten for kærlighed, sniger sig ind i dit 5. hus for nydelse og ægte kærlighed d. 10. februar. Her vil hun forblive indtil d. 6. marts, så er du single er det bare om at komme ud og flirte dig frem til den eneste ene. Chancen for, at han eller hun er lige om hjørnet, er større end du aner. Et godt råd: sænk paraderne, så får du bedre øje på vedkommende!

 

For den hengivne Skorpion, der allerede er i et fast forhold, vil konstellationen byde på øget ømhed i forholdet, som vil danne grobund for dybe samtaler og stærkere bånd. Er du ny i et forhold, vil dette uden tvivl blive afgørende for resten af jeres forhold. D. 21. februar omfavner Venus Neptun i din sektor for ægte kærlighed. Dette kan hvirvle store følelser som dyb kærlighed og hengivenhed op, og du kan måske blive forbløffet over, hvad dit hjerte er i stand til at rumme. Lad dig ikke skræmme af det!

 

Al den kærlighed vil naturligt lede din opmærksomhed hen på familieliv og børn. Her vil en smuk solformørkelse skabe klarhed, eftersom denne vil falde i dit 4. hus for hjem og familie d. 15. februar. Hvad end du drømmer om en renovering af hjemmet eller beslutter dig for at planlægge en større familiesammenkomst eller familieferie, så kan du roligt gøre det nu. Det vil kun bringe jer tættere sammen.

Skorpionen – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her