HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – December 2017

Skorpionen – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

selvom juletiden er ekstra hård og måske har sat massivt ind mod din bankkonto i denne måned, så frygt ej! Du har en skarp tilgang til livet, og du sløser ikke med dine penge. Læg dog alligevel lidt mønter til side. Fuldmånen sammen med Merkur i retrograd vil nemlig falde ind i din økonomiske akse, som kan bringe dine finanser i fare. Lad dig ikke narre af gode tilbud!

Senere på måneden får du chancen for at tilpasse din økonomi til din fremtid. Lige inden jul kan du atter trygt hive dankortet frem, og vejen vil være banet for nye muligheder på karrierefronten. Du vil få mulighed for at kunne skabe en bedre økonomi for dig selv, enten i form af et karriereskift eller en godt betalt opgave, du ikke havde regnet med.

Alle dine frustrationer og bekymringer om penge og økonomi bør lette d. 19. december, da Saturn flytter ud af dit 2. hus for indtjening. Samtidig vil en nymåne i det samme område af dit tegn d. 18. december få stor betydning for dit arbejde. Energi og motivation vil strømme din vej, så glæd dig til en effektiv periode på jobbet. Hvem ved, måske det resulterer i et større ansvar og dermed også løn?

Skorpionen – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her