HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpionen – April 2018

Skorpionen – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Forbered dig på, at første halvdel af april måned kan komme til at føles lang og sej. Ikke fordi humøret ikke er højt, men fordi du kan opleve, at dine arbejdsopgaver føles udmattende og kommunikationen på arbejdet såvel som derhjemme kan være svær og fuld af misforståelser. Der er desværre ikke meget at stille op. Du må bare igennem første halvdel af måneden og forsøge at holde hovedet højt, når pligterne og diskussionerne kommer din vej. Undgå at lave større aftaler eller beslutninger i denne periode, du kan komme til at sige ja til mere, end du reelt kan overskue.

 

D 2. april vil Mars og Saturn forbindes i din sektor for beskeder, en konstellation, der symboliserer dyb koncentration og tanker. Udnyt energien herfra til at kigge indad og brug tid på dig selv. Det vil give dig mere overskud og gøre dig i stand til at sige fra i situationer, hvor det er på sin plads. Arbejder du i kommunikationsbranchen vil du kunne opleve en øget efterspørgsel på dit arbejde i begyndelsen af måneden. Dette kan dog hurtigt vende igen, når Merkur, som i øjeblikket er i retrograd, lægger sig over for Mars d. 4. april. Da Merkur rejser gennem dit 6. hus for arbejde, er det muligt, at du her kan komme på dybt vand kommunikationsmæssigt, hvis du ikke passer på.

 

Der er generelt mange gnidninger i april måned, som du gør klogt i at tage dig i agt for. Efter d. 15. april, hvor Merkur atter vender, vil der heldigvis komme ro på igen, og følelsen af at gå på æggeskaller vil hurtigt aftage. En ny mulighed vil dukke op med en gunstig nymåne i midten af måneden, og et nyt job kan være indenfor rækkevidde. D. 29. lyser fuldmånen op i dit tegn, og her vil du for alvor være tilbage på sporet og føle dig hørt og accepteret.

Skorpionen – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her