HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpion – November, 2017

Skorpion – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Skorpion, er du forberedt på en måned med dig i centrum, en måned hvor dine personlige målsætninger er første prioritet og en måned hvor kærligheden har det bedste betingelser for at blomstre. I November er det dig der er bossen!!

Det hele starter d. 4. November, hvor fuldmånen fremstår i din sektor for partnerskab og kærlighed. Kort efter glider Neptun gennem dit hus for Romantik og seksualitet, og her kulminerer de kosmiske sammentræf i Skorpionens favør. Hvis du allerede er i et forhold, er der her de bedste muligheder for, at tage det skridtet videre eller blot få styr på jeres problemer og skænderier. Sørg for at udnyt dine charmerende træk og kast dig ud i noget nyt eller anderledes med din partner. Måske har i overvejet at prøve noget nyt i soveværelset, måske skulle i give lidt slip på det hele og planlægge en romantisk get-away eller det kan være, at du skal overraske din udkårne med blomster, en date eller noget 3. Du ved din partner sætter pris på. Hvis du ikke har en partner og er på single markedet, så vil starten af November være en ideel periode at indsnævre jagt-området og byttet. Måske har du allerede en i tankerne som du har datet eller udset dig. Gå efter det, med kosmos i ryggen, kan det næsten ikke gå galt. Du har let ved at lade dig smigre, men din egen selvtillid og charme virker også positivt den anden vej – tro på dig selv og lad universet hjælpe dig.

Men November måned er slet ikke færdig med at gøre livet sødt for Skorpionen. Venus bevæger sig ind i dit tegn d. 7. November og forbliver her indtil d. 1. December. Hvis du tror på dig selv og ikke holder dig for meget tilbage, vil ingen fra det modsatte køn kunne modstå din udstråling og selvtillid. Du vil kunne overtale enhver på arbejdet til, at tingene skal gå din vej – arbejdsmæssigt burde November være let og ligetil. Lad bare kreativiteten komme til udtryk og hold dig ikke tilbage med nye ideer eller forslag til at forbedre eller optimere processerne. Men primært påvirker de kosmiske begivenheder dit kærlighedsliv. Man skulle tro det var løgn, men d. 13. November ”kysser” Venus og Jupiter hinanden!! Denne dag kan være kulminationen, dagen hvor du finder en ny udkåren og overgiver dig, dagen hvor din nuværende partner stille det store spørgsmål eller måske dagen hvor du går nye veje?

Der er virkelig mange planetære begivenheder der påvirker November for Skorpionen, og der er endnu en i vente. D. 18. November et datoen hvor den nye måne står på himlen, og den repræsenterer Skorpionens inderste kerne og væsen. Fra denne dato og resten af måneden, vil du med fordel sætte dine inderste ønsker forrest på din dagsorden. Du bør virkelig lytte efter og lade dine inderste ønsker bestemme hvilke beslutninger du foretager og hvor du lægger fokus resten af November. Om det er arbejde, kærlighedslivet eller noget 3., så vil du kunne nå langt og få afklaring på det vigtigste omdrejsningspunkter i dit liv, hvis du giver det tid og fokus.

Skorpion – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her