HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Skorpion – Januar, 2017

Skorpion – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Allerede fra starten af 2017 er du i en misundelsesværdig position. Mars er med dig fra begyndelsen og vil forblive i dit tegn indtil 5.marts. Med Mars i dit tegn vi du føle at du har super kræfter, nærmest overnaturlige. Du vil finde styrken og gejsten til at påbegynde projekter der er vigtige for dig. Det er nu du har lysten og udholdenhed til at sikre, at det nok skal lykkes. Til trods for at det går dig godt og du kører derud af, så skal du være varsom når det gælder den kommunikative arena. Merkur cirkulerer rundt i dit tegn fra den 8.januar til den 25. Januar og i dette tidsrum bør det frarådes at du tager større beslutninger. Det betyder at du ikke bør underskrive kontrakter, køber bil eller computer. Vent hellere. I stedet bør du foretage et undersøgende stykke arbejde såfremt du påtænker at tage en sådan beslutning eller gøre et større køb. Stil spørgsmål, se på de alternativer der er, søg råd hos venner og familie. Forbered dig grundigt.

Ved månedens udgang vil du være klar til at tage en beslutning og foretage dit træk. Efter den 27. Januar vil du være i en langt stærkere position til at foretage et reelt valg og en forhandling vil ske i dit favør.

Skorpion – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her