HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løven – Marts

Løven – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For festens midtpunkt, Løven, er der masser af godt i vente på den økonomiske front i marts måned. En skøn fuldmåne lægger ud med at sende kraftfulde vibrationer ud i din sektor for indkomst, og dét kan mærkes på pengepungen, som vil føles væsentligt tungere denne måned! Ikke nok med det, er det, som om dine talenter rigtig kommer til sin ret netop nu. Hvad end du rører, er der guldstøv over det hele, og heldigvis for dig er det noget, folk omkring dig bemærker og beundrer. Det kan du takke Saturn for, som også i tillæg til den gunstige fuldmåne runder din arbejdssektor i begyndelsen af marts.

Drømmer du om at investere i bolig eller aktier, er det nu, du skal smide tøjlerne og satse. Tiden omkring d. 1.-4. marts vil være til din fordel, så hold dig ikke tilbage. Husk blot den sunde fornuft, så kan du ikke komme helt galt afsted. Pengestrømmen er dog ikke et soloprojekt for dig, kære Løve. Med Venus og Merkur i dit 8. hus for delte ressourcer i perfekt vinkel til lykkeplaneten Jupiter, vil der også være rig mulighed for at springe ud i nye økonomiske eventyr med en partner, hvad end det er privat eller i arbejdsøjemed. Hold især øje med d. 17. marts, hvor en frugtbar nymåne vil markere starten på en ny begyndelse. Mars vil samtidig rykke ind i din sektor for arbejde og helbred på dette afgørende tidspunkt og hjælpe dig med at træde i karakter i forhandlingssituationer.

Et godt råd for marts måned for dig vil være at træde et skridt tilbage og overveje situationen nøje, inden du tager afgørende beslutninger. Dette kan du passende gøre omkring d. 22. marts, hvor Merkur vil gå i retrograd og dermed give anledning til at tage den lidt med ro. Vær ekstra opmærksom på d. 31. marts, hvor du med fordel kan trække stikket helt for en stund. Du har fortjent det!

Løven – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her