HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løven – Juni 2017

Løven – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Netop som du tror, at alt kører på fulde drøn i dit forhold, viser det sig, at dette er måneden, hvor livet insisterer på, at du og din kæreste tager det med ro og revurderer situationen. Synderen er Mars. Han bryder sin akse d. 17. juni midt i din forholdssfære.

Selvom du har haft masser af motivation til at tage næste skridt i dit kærlighedsliv, ser det nu ud til, at du og din partner bør overveje, hvor I ramte muren. Hvad der engang var et venligt skænderi mellem jer, er måske blevet til en uendelig diskussion, der står i vejen for, at I kan komme videre. Kan du leve i et stillestående forhold? Eller er dette et problem, som er for stort til at ignorere? Tiden er inde til, at du skal vurdere sine følelser om dit forhold. Hvis du føler en form for vrede eller frastødning, men har været for bange til, at vise det, bør du overveje at gå til parterapeut, for at finde en sund måde at løse, hvad end der sker nu.

På andre områder, har du mulighed for, at påtage dig en ny rolle i en gruppe eller organisation, som du er medlem af i denne måned. Led efter muligheder som denne efter d. 7. juni. Desuden vil en fuldmåne i din arbejdssfære d. 22. juni, bringe nyheden om en kollega, der forlader sin stilling. Afrejsen bliver bittersød.

Løven – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her