HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løven – januar 2018

Løven – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

2018 har en interessant start i vente for dig Løve! Du har en klar fornemmelse af, hvad der har holdt dig tilbage i det forgangne år, og måske du har oplevet at dit humør ikke har været det bedste i et stykke tid. Dit emotionelle liv har lidt under dette, og det er nu tid til at give slip og leve dit liv som du gerne vil. Dette medvirker, at du er nødt til at give slip på det der holder dig tilbage, både negative følelser, men også negative mennesker der kun gør dig mere ondt end godt. Dit 12. hus, der repræsenterer udlængsel, bliver oplyst af den skinnende fuldmåne, d. 1. januar, hvilket for dig betyder, at du har mod på at give slip, på alt det der har forhindret dig i at leve dit liv, og som har stået i vejen for din glæde. De negative følelser og mennesker, som har stået i vejen for dig, vil ikke længere udgøre en forhindring.

Januar er også den måned, der vil give dig fornyede kræfter til at forfølge dine hobbyer eller din profession! Saturn, hvis bevægelse går gennem dit 6. hus der repræsenterer rutine, gør det muligt for dig at fokusere og fordele din energi, og dette vil blive et centralt tema for din 2018. Du vil gå til nye opgaver med knofedt, og føle stor tilfredshed ved at udføre store som små opgaver.

Det eneste der kan stå i vejen for din fantastiske start d. 16 januar, hvor nymånen kan udgøre en trussel mod din fornyede produktivitet. Du kan føle dig frustreret, og din nye livsstil kan pludselig synes uoverskuelig. I stedet for at forsøge at kontrollere dine omgivelser eller nye ændringer, så prøv i stedet at acceptere dem. Se ændringer som muligheder for at øve dig i fleksibilitet i stedet for frustrationer. En måneformørkelse d. 31 kan hjælpe dig med et klarsyn. Du vil føle overskud og glæde som du har ventet på længe, kære løve. Så fortvivl ej, 2018 bliver dit år.

Løven – januar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her