HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løven – December 2017

Løven – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

December måned vil have stort fokus på kærlighed, hvis du er født i Løvens tegn. Kærlighedsplaneten Venus tager nemlig et smut forbi din sektor for romantik, som vil fyre op for jagten på den eneste ene – eller gnisten i et eksisterende parforhold. Samtidig vil Merkur gå i retrograd i samme område af dit stjernetegn, og det er noget, der vil få stor betydning for dit kærlighedsliv. Glæd dig til spirende romantik med et twist! En eks kan meget vel dukke op og rippe op i gamle følelser, gode som dårlige…

 

Nymånen d. 18. december vil samtidig lyse op i din sektor for romantik, så vær ikke bange, hvis du som single pludselig mærker en inderlig længsel efter en kæreste. Beslutninger vil føles uoverkommelige, og du vil måske have svært ved at navigere i, hvad der er rigtigt og forkert. Skal du gå tilbage til en gammel elsker? Eller kaste dig i armene på den første, der prikker dig på skulderen i byen? Alt dette vil blive nemmere, når Merkur igen kommer tilbage fra sin dvale kort før jul.

 

Løvens december måned kommer dog ikke kun til at handle om kærlighed. Med Saturns skift d. 19. december, vil du også mærke fremgang på arbejdet. Her træder planeten for modenhed nemlig ind i dit 6. hus for arbejde, hvor den vil forblive helt indtil december 2020. Saturns nye position i dit tegn vil øge din koncentration og give dig fornyet energi på arbejdet, hvor du vil nå helt nye mål i det nye år – glæd dig!

Løven – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her