HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løven – April 2018

Løven – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

April er først og fremmest lig med forårsrengøring for dig. Det er tid til at rydde op, og her snakker vi ikke kun om nullermænd. Du har nogle bekendtskaber, der har brug for en afstøvning eller simpelthen en afslutning, og nogle rutiner i dit liv, som har brug for at blive ændret. Det kan umiddelbart lyde uoverkommeligt og ubehageligt, men frygt ikke. Tager du rengøringshandskerne på, vil du hurtigt opdage, hvor meget energi, du vil få at at løsrive dig fra pligtvenskaber og dårlige vaner.

Hvis du er villig til at gøre en indsats, vil der helt sikkert også være succes at hente. Vær opmærksom mellem d. 2. og 4. april, da du her kan opleve et vendepunkt i din tilværelse, som vil gøre underværker på den lange bane. At indse, at den måde, du har levet på indtil videre, ikke rigtig har virket for dig, er første skridt på vejen til at få gjort rent i dit liv. Men vær opmærksom på, at der kan være folk i dit liv, der forsøger at hjælpe dig på rette vej, og som du gør klogt i at holde fast i, selvom du mest har lyst til at smide dem ud med de gamle vaner!

Efter d. 15. april får du tid til at implementere dine ændringer og rent faktisk nyde godt af de beslutninger, du har truffet. Hvis du oplever en lettelse i denne periode, skyldes det højst sandsynligt nymånen i dit 9. hus, der repræsentere stor intuition. Nymånen falder samme dag som Merkur vender. Du vil have følelsen af at kunne tackle hvad som helst. Det bliver ikke nødvendigvis nemt, men det er heller ikke meningen. Af og til må man kæmpe for det, man ønsker sig. D. 29. april lyser fuldmånen op i din sektor for familie, og der kan være gode oplevelser i vente med familien eller dem du elsker allermest. Der kan måske også være udsigt til noget mere hjemligt. Måske en flytning eller en lignende forårsrengøring derhjemme?

Løven – April 2018
4 (80%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her