HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løve – November, 2017

Løve – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Som løve er du ikke bleg for at være i centrum, og derfor vil du elske november måned! Med fuldmånen d. 4. vil du nemlig opleve, hvordan roserne vælter ind fra alle sider og folk omkring dig kommer til dig for netop dine gode råd – og du deler gerne din succes og hemmeligheden bag den med enhver, der viser interesse. Det øgede fokus på dig vil samtidig blive kulminationen på lang tids hårdt arbejde, som du nu kan nyde frugterne af, men du skal ikke vente længe, før der igen er nyt at rive i og nye mål at brillere med.

 

På hjemmefronten vil der også være fart over feltet, når Jupiter og Venus passerer gennem dit 4. hus for hjem og familie d. 14. november. Her vil de to planeter ligge ideelt i dit tegn og vil blive fulgt op af nymånen i samme sektor d. 18. Så hvis du drømmer om at flytte – eventuelt ind til en kæreste – eller renovere din bolig, er der masser der tyder på, at du vil have held i dine projekter, for ikke at tale om solid økonomisk rygvind. Perioden vil samtidig give anledning til mere tid med familien og et større sammenhold med dine nærmeste.

 

Selvom du kan føle dig uovervindelig i november måned, bør du træde forsigtigt d. 19., hvor du kan risikere at komme galt af sted, hvis du lægger dig ud med chefen eller en magtfuld kollega. Det kan også være, at din partner pludselig får nok af dit øgede fokus på dig selv, så pas på. Ellers er der ikke andet at sige end: klø på og glæd dig til en generøs måned!

Løve – November, 2017
1 (20%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her