HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Løve – Januar, 2017

Løve – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Januar vil formentlig føles mere hektisk end en frisk start på det nye år. Du lader til at blive overvældet af praktiske opgaver, både i hjemmet og på jobbet. Men lad dig ikke stresse unødvendigt. Disse gøremål er blot organisatoriske nødvendigheder som vil komme dig stærkt til gode på sigt. Du skal se det som en proces hvor du langsomt vil finde effektiviteten og slutteligt føle dig produktiv og finde glæde i dine mange afsluttede gøremål. Du vil opleve en øget kontrol når opgaverne langsomt falder på plads og du kan med stolthed arbejde dig gennem den første del af Januar.

Ved fuldmånen d. 12. Januar vil din sfære for Romantik og Kærlighed nærmest være rødglødende. Men intet er godt hvis der er for meget af det! Du skal overveje at bruge lidt tid alene og ikke blot socialisere dig konstant. Ved at dvæle en smule alene, med dig selv i fokus, kan du finde mere ro og få styr på dine mange følelser. Måske får du kontakt til en gammel kæreste eller en flirt på dit arbejde bluser op. Du skal selvfølgelig huske at nyde det, da din charme ikke vil være til at stå for, men du skal samtidig huske bruge din magt fornuftigt og ikke sætte dig selv i alt for komplicerede situationer. Din familiære situation kan også blive påvirket af dine stærke følelser, men formentlig vil din gode energi smitta af og kun glæde dem omkring dig.

Den nye måne, hvis indtræden falder på d. 27. Januar, ser desværre ud til at kunne skabe økonomiske udfordringer for Løven. Du kan med rette holde godt øje med udgifter og andre investeringer i løbet af måneden, så kan du måske undgå at stå med uventede regnigner eller omkostninger. Hvis uheldet opstår, så bør du straks konfrontere problemerne og finde en hurtig løsning. At drage disse problemer ud og ind i februar, vil formentlig blot forværre situationen og mulige løsninger.

Løve – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her