HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebsen – Juni 2017

Krebsen – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

I denne måned har du muligvis brug for mere privatliv, både på det personlige plan og i kærlighedslivet. Vær opmærksom på at lytte til dit behov for at genoplade dine åndelige batterier. Dette er den ideelle måned at starte en hobby, som opfylder dette behov, såsom yoga eller meditation.

En anden mulighed er, at du ønsker at påbegynde en behandling med en betroet rådgiver, for at få styr på et par kortslutninger, der løber gennem din psyke. Hvis du er i et forhold, er der måske en hemmelighed mellem jer, som for alvor begynder at gå dig på i denne måned.

Måske går din kæreste gennem noget, som du er nødsaget til at tie stille om, mens han eller hun løser det. Dette kan være noget ganske alvorligt, såsom et stof- eller alkoholmisbrug. Men det kan også have forbindelse til en følelsesmæssig situation. Husk, at du kun kan tilbyde støtte til en, du elsker. Det kan ikke forventes af dig, at du kommer din ven til undsætning og løser alle hans eller hendes problemer. Også selvom en del af dig ønsker at gøre det.

Mars bryder sin akse og bevæger sig ind i dit 8. hus af intimitet d. 17. juni. Det er her tingene bliver rigtigt interessante. Du skal muligvis arbejde dig gennem nogle frustrerende situationer, der omhandler fællesøkonomi.

En fuldmåne i din forholdssfære d. 22. juni, vil danne et højdepunkt i dit partnerskab. Det er en alt-eller-intet form for energi. Merkur bryder sin akse i dit stjernetegn fra. 28. april til d. 22. juni, så vælg dine ord med omhu!

Krebsen – Juni 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her