HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebsen – februar 2018

Krebsen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Februar vil være fuld af nye oplevelser og eventyr. Du vil føle dig draget mod at udforske det spirituelle eller det intellektuelle. Venus flytter ind i dit 9. hus, der repræsenterer oplevelser. Dette vil ske d. 10. februar, og det vil vare helt til d. 6. marts. Det vil betyde, at du kan forelske dig i en ny interesse. Hold dig ikke tilbage, lad dig opsluge af dette nye, og du vil lære meget mere end du havde forventet. Sluk din tørst med visdom, det vil ikke skuffe dig!

En anden mulighed er, at du måske vil opleve en tiltrækning til en underviser eller kollega. Det kan ske uventet, og denne nye tiltrækning kan måske virke lidt pudsig, idet den opstår så pludseligt. Det kan dog gå begge veje med denne uventede romance. Det er op til dig, om du griber chancen. Der er også mulighed for at rejse i denne måned. Det er noget, du har villet længe, og nu kan end ikke ti vilde heste holde dig tilbage længere. Du vil opleve denne rejse som noget positivt, og du vil måske opleve dig selv på en ny måde i forbindelse med denne rejse.

Det mest opslugende event denne måned ligger umiddelbart lige efter d. 15. februar, hvor en solformørkelse sker i dit 8. hus. Dette betyder, at du vil have økonomiske muligheder du ikke havde før. Dette kan udmønte sig i en alternativ investering. Måske du køber aktier? Eller investerer penge i en vens nystartede firma? Under alle omstændigheder har du mulighed for at få meget ud af denne investering. Du vil være sikker i din sag og forudsige ting, som andre måske vil betvivle. Dette skal du dog ikke tage dig af, der er stor chance for, at din ide vil tage form, og der vil være et økonomisk afkast til dig for enden af denne personlige rejse.

Krebsen – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her