HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebsen – December 2017

Krebsen – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er ændringer i sigte med hensyn til dit kærlighedsliv og din karriere, men først må du sørge for at finde dig selv. Fuldmånen d. 3. december kan vise sig at tvinge ubekvemme sandheder op til overfladen, som du er nødt til at tage stilling til. I stedet for at forsøge at undgå disse, bør du i stedet se det ubehagelige i øjnene og konfrontere det. På den måde vil du skabe fred med dine dæmoner, og få en dybere indsigt i ikke kun dig selv, men også din fremtid.

På den samme dag laver Merkur en retrograd bevægelse i din sektor for job og sundhed. Det vil især påvirke dig, hvis du har haft overvejelser omkring din sundhed, særligt hvis du har overvejet en specifik kur, motion eller diæt. Dit arbejdsliv kan derimod blive ramt på kommunikationen af Merkurs dvaletilstand. Leder du efter et nyt job, vil dette være bedst at gøre efter d. 22. december.

På kærlighedsfronten er der noget godt i vente, da Mars d. 9. december vil bevæge sig igennem din sektor for romantik for første gang i to år. Den nye konstellation vil påvirke din seksualitet og give dig selvsikkerhed til at forfølge dine drømme i soveværelset. Samtidig bevæger Saturn sig ind i din sektor for forhold d. 19. december og forblive der indtil december 2020. Det er derfor nu, at det bliver rigtig seriøst for dig i dit parforhold. Glæd dig til masser af romantik og sensualitet. Der er magi i luften for dig, krebs!

Krebsen – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her