HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebs – November, 2017

Krebs – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

November måned lægger ud med en perfekt fuldmåne d. 4., som vil lyse op i dit 11. hus for grupper, venner og sociale netværk og danne rammen for masser af socialt samvær, nye forbindelser og en udvidet forståelse for mennesker omkring dig. For den i forvejen passionerede og følsomme Krebs vil det betyde en øget chance for nye, gunstige samarbejder og dybe, meningsfulde samtaler med eksempelvis din partner eller en god ven, som vil give dig indsigt og nye idéer. Du har nemmere ved at føle dig på bølgelængde med andre, og folk lytter til dig. Med andre ord er det nu, du skal råbe højt, hvis du har noget på hjerte.

 

Konstellationen i begyndelsen af måneden indikerer samtidig en øget teknologisk aktivitet for Krebsen. Måske du arbejder på en e-bog, er deltager i et online kursus, fører en betydningsfuld samtale med en vigtig person over en online chat eller noget helt andet, som involverer teknologi. Hvad end det er, vil du opnå tilfredsstillende resultater og en øget indsigt.

 

For Krebsen er november spækket med læring og opmærksomhed på gode samarbejder og relationer, men det gælder ikke kun arbejdslivet og personlige interesser og hobbyer. Senere på måneden vil du opleve, hvordan også dit kærlighedsliv nyder godt af denne personlige udvikling. D. 18. november vil en intens nymåne falde ind i din sektor for kærlighed og erotik, og det vil kunne mærkes både i og uden for soveværelset. Kærlighedsplaneten Venus og Jupiter vil samtidig berøre denne sektor, og det vil slå gnister, der ikke er til at tage fejl af!

Krebs – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her