HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebs – januar 2018

Krebs – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

For den indlevende og sympatiske Krebs bliver denne januar ikke kun starten på et nyt år, men et helt nyt kapitel i dit liv, som du gør klogt i at springe ud i med alt, hvad du har. Din rejse begynder allerede d. 1. januar, hvor en håbefuld nymåne lyser op i dit tegn og sender dig masser af energi og gåpåmod. Denne nymåne symboliserer samtidig begyndelsen på en periode i dit liv, hvor du får lettere ved at give slip på fortiden og alt, hvad der minder dig om den. Et smykke fra en gammel flamme får pludselig mindre betydning, og du vil have lettere ved at smide ud og “lægge låg” på udbrændte relationer og gamle kapitler i dit liv, som ikke længere gavner dig og dit væsen.

Med et definitivt farvel til det gamle, er du bedre klædt på til alt det nye, som 2018 har at byde på. Du vil mærke det som en spirende eventyrlyst og en bevidst søgen efter nye og spændende oplevelser, som du er mere villig til at kaste dig ud i, hvad end du er i selskab med nogen eller på egen hånd. Intet kan holde dig tilbage, og du nyder dit eget selskab mere end nogensinde før!

Når det er sagt, byder januar også på gode og frugtbare samtaler og diskussioner på hjemmefronten, hvor du kan få udvidet din horisont og vendt op og ned på gamle, fasttømrede rutiner i dit parforhold, hvis du er i stand til at sidde stille og også kan lytte til din partner. Hvis du samtidig føler, at din partner har svært ved at acceptere din rastløshed i begyndelsen af det nye år, så vent dog med en eventuel konfrontation til efter d. 16. januar, hvor nymånen træder ind i dit 7. hus for partnerskab. Da vil du bedre være i stand til at kommunikere om de svære ting i forholdet, så hav tålmodighed.

Krebs – januar 2018
1 (20%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her