HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebs – Januar, 2017

Krebs – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Januar kan på mange måder blive en periode med stor forløsning for dig som Krebs. Starten på et nyt år er oftest en tid hvor man indstiller sig på forandringer, men du vil samtidig opleve at du kan give slip på en følelseslads baggage. Måske har du lidt af kørestesorger i 2016, mistet en nær relation eller oplevet problemer på din arbejdsplads. Men tag det roligt og ret blikket fremad. De kosmiske konstellationer ser ud til at give dig stor mental styrke, samt mod og overskud til at komme videre i dit liv! D. 8. Januar bliver den første vigtige dato for din fremdrift, da Merkur vender sig direkte mod din sfære for Kærlighed og Partnerskab. Det kan både betyde at du vil have nemmere ved at slippe af med eller bearbejde tunge følelsesmæssige udfordringer, eller at dine omgivelser, og specielt det modsatte køn vil finde dig attraktiv, spændende og interessant. Ordene og charmen er i din magt, brug de med omhu – Når du bevæger dig frem, vil fortiden lettere hvile i dit sind.

Fuldmånen d. 12. Januar er det næste store moment i din måned. Det er tydeligvis dit arbejdsliv der bliver påvirket af denne begivenhed. Det lader umiddelbart til, at din situation vil fremkomme meget stresset og præget af uro og usikkerhed. Måske er der afskedigelser på dit arbejde eller nye rutiner der skal effektivisere arbejdsgangen, men lad dig ikke kue eller skræmme. Til trods for situationen, vil du med ro i sindet og tålmodighed kunne drage fordel af situationen. Når du træder frem, bibringer ideer eller måske foretager svære beslutninger, vil din indsats blive værdsat og måske endda imponere de helt rigtige. Du skal dog ikke forhaste tingene eller blande dig når du ikke selv er sikker i din sag. Lad din fornuft guide dig og lyt før du taler.

Til sidst i Januar bevæger Mars sig ind i din sfære for Personlig Udvikling og Kreativitet. Du vil måske føle en trang til at opstarte hjemlige renovationsprojekter eller blot foretage ændringer i dit hjem. Lad endelig dine lyster komme til deres ret og nyd det store overskud og den utrolige mængde energi du som Krebs er blevet tildelt i denne ellers kolde og mørke Januar.

Krebs – Januar, 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her