HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Krebs – April 2018

Krebs – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Dit professionelle liv får lidt af en overhaling i april. Dette begynder med, at Merkur går i retrograd. Merkurs vending kommer til at skabe problemer i dit liv helt indtil d. 15. april, så husk at mærke dig selv og husk på, at det ikke nødvendigvis er dig men dit kosmiske liv, der ikke er helt på toppen. Du vil især mærke frustrationer omkring d. 2.-4. april, hvor du på arbejdet vil have det, som om du går i cirkler og ingen forstår dig. Det kan gøre dig vred og frustreret, men det nytter ikke noget at lade det gå ud over hverken dig selv eller andre. Det samme gør sig gældende i dit personlige liv.

Hvis du ikke føler dig set, kan det være tid til at se indad og gøre et forsøg på at forstå, hvor de mennesker i dit liv, kommer fra. Hvis det udgør et problem i dit liv, og du har svært ved at se det blive bedre, kan det være en idé at tage en beslutning med henblik på bekendtskaber, der ikke gør noget godt for dig. De kan nemlig være med til at holde dig tilbage fra dine sande succesoplevelser.

Heldigvis vil alle disse frustrationer få en ende. Det lysner efter d. 15. april, hvor en nymåne kaster sit smukke lys på din sektor for karriere, og Merkur endelig vender tilbage til sin normale bane i samme område af dit tegn. Dette gør, at du endelig får den taletid, du har brug for, og endelig bliver anerkendt på jobbet. Giv den hele armen!

Fuldmånen d. 29. april bringer lidt forskelligt, alt efter hvordan dit kosmiske liv har udformet sig indtil nu. Det kan vise sig i form af familieforøgelse, men det kan også være en kreativ udfordring, som giver dig blod på tanden. Hvis du er på udkig efter den eneste ene, kan denne mulighed også gøre sig gældende, hvis blot du har et åbent hjerte og åbne øjne.

Krebs – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her