HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfruen – Marts

Jomfruen – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Marts måned lægger hårdt ud i følelsernes tegn. D. 1. marts vil påvirke dine følelser i sådan en grad, at du vil bære dem alle sammen uden på tøjet. Din fornyede sårbarhed vil måske føles uvant og til tider ubehagelig, da du er et tegn, der kan lide at have kontrol, også over dine følelser. Du kan dog roligt give dig hen til dit indre, og det vil ligefrem være gavnligt, hvis du åbner op og tør dele følelserne med andre. Dine romantiske følelser vil tage nye højder for en du holder af. Vis dem det! Der kan også være sommerfugle i maven omkring arbejde eller potentielle muligheder på arbejdsområdet. Gå med din mavefornemmelse, det vil ikke kun gavne dine kollegiale forhold, men også dine økonomiske.

D. 17. marts vil en nymåne oplyse din sektor for partnerskaber. Selvsamme dag vil Mars, planeten for handling og motivation, flytte ind i dit 5. hus, der repræsenterer romance og børn. Du vil gå en frugtbar tid i møde, især hvis du er single. Mars indikerer nemlig, at der snarligt vil dukke en helt særlig person op i dit liv. Så tag chancen, tag ud med venner og veninder og deltag gerne i sociale arrangementer, hvor du har mulighed for at møde den eneste ene. Hvis du allerede er i et forhold kan dette betyde, at I tager springet med henblik på at starte familie. Sexlivet lider ingen nød i denne tid, så husk at nyde det! Du vil have mange muligheder for udvikling på det romantiske felt helt indtil d. 16. maj.

Efter d. 22. marts vil du opleve, at din økonomi godt kan sejle lidt. Måske du har et udestående med Skat. Måske du har glemt en regning. Det er med al sandsynlighed på grund af Merkurs retrograde bevægelse, som sker netop nu. Det vil tage dig lidt tid at komme på højkant igen økonomisk, da Merkur ikke vil vende før d. 15. april, så pas på, du ikke bruger for mange penge i denne periode.

Jomfruen – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her