HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfruen – Juni 2017

Jomfruen – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

I denne måned har du en ekstraordinær mulighed for at gøre karrierefremskridt, men du er nødt til at handle hurtigt for at maksimere din gennemslagskraft. En lovende nymåne vil nå toppen af dit diagram d. 7. juni. Venus, planeten af penge og talent, vil være der for at hilse denne lunation velkommen, da hun har bevæget sig til samme område i dit diagram d. 5. juni. Der vil sandsynligvis ske en pludselig udvikling, og omkring d. 9. juni vil du blive klogere på, hvor indbringende denne udvikling virkelig er. Selvom det er et godt tidspunkt at række ud efter, hvad du ønsker at opnå i din branche, er der en advarsel, der pludseligt kan trække dig væk fra muligheden for at gribe chancen: hans navn er Mars.

D. 17. juni bryder Mars sin akse i din arbejdssfære. Pludseligt oplever du, at dine kollegaer sænker din arbejdsproces ved ikke at lave sit arbejde til tiden. Eller også indser du, at du har været for optimistisk. Du vil så gerne udnytte potentialet, at du muligvis har gabt over for meget.

Selvom det er frustrerende, at du ikke kan nå det hele, er der samtidigt håb forude. Omhyggeligt bør du revurdere dine mål og hermed prioritere dem i en rækkefølge.

Jomfruen – Juni 2017
3 (60%) 2 votes

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her