HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfruen – januar 2018

Jomfruen – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Det nye år begynder i en tilstand af lethed for Jomfruen, der kan glæde sig til en magisk januar måned. Dette skyldes en smuk fuldmåne, som allerede d. 1. januar lyser op i dit 11. hus for håb og drømme og kaster er blødt og håbefuldt lys over tilværelsen. Denne sjældne konstellation vil give dig en indre ro og glæde, og det kan synes, som om du svæver på en lyserød sky – og det gør du højst sandsynligt også! Læn dig blot tilbage og nyd øjeblikket og den energi, det giver dig. Du har brug for fuldt genopladede batterier, hvis du vil tage resten af 2018 med storm.

Den kraftige fuldmåne i begyndelsen af januar flirter samtidig med den kreative og grænseløse Neptun og den ekspansive Jupiter i din sektor for kommunikation. De to planeter vil i fællesskab øge dine chancer for at sætte din vilje igennem i en hvilken som helst kommunikationssituation, fordi du ikke kun virker tiltrækkende, men også forstår at argumentere for din sag. Gør dig klar til at blive hørt, men husk på, at med mere magt kommer mere ansvar. Hvis du tør at tage ansvaret på dig, vil du til gengæld kunne styrke relationen til en vigtig person i dit liv, eksempelvis et barn eller en bror eller søster, for hvem du i forvejen føler dig som en naturlig beskytter.

Efter d. 17. januar er der mulighed for, at dit kærligheds- og arbejdsliv på en eller anden måde flettes sammen. Det sker i forbindelse med, at den forførende Venus rejser igennem dit 6. hus for arbejde, hvor hun kaster kærlighedsstøv af sig på sin vej. Hvis du har haft et godt øje til en kollega igennem et stykke tid, er der chancer for en hed romance, men pas på, at du ikke brænder fingrene, hvis denne hemmelige elsker løber med al din opmærksomhed i arbejdstiden!

Jomfruen – januar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her