HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfruen – februar 2018

Jomfruen – februar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er magi i luften, søde Jomfru! Og det vil allerede begynde at gøre sig bemærket omkring d. 10. februar. Her vil Venus blæse din partnersektor baglæns helt indtil d. 6. marts. Så hold på hat og briller, der er intime eventyr i vente for dig. I denne periode har du mulighed for at nære dit forhold lidt ekstra og arbejde på at gøre båndet til din partner endnu stærkere. D. 21. februar sværmer Venus og Neptun tæt om hinanden, og dette kan give dig en endnu mere utrolig forbindelse med din partner, end den du i forvejen oplever. I vil svæve på lyserøde skyer!

Selvom februar lover kærlighed og kildevand kan dette blive truet d. 17 og d. 25. februar. Dine hjemmeforhold kan stille sig i vejen, men den bedste måde at undgå at falde ned af din lyserøde sky er ved at tage lidt væk med din partner eller lave noget i måske ikke plejer. Tag ud på et romantisk eventyr eller hop på en flyver i en weekend til et sted, I ikke har været før. Hvis du ikke er i et forhold, er der mulighed for at komme det i februar. Din date kan måske transformere sig til en kæreste, eller der kan dukke en mystisk flirt op ud af det blå. Kære Jomfru, din februar vil vise sig at være fuld af sensuelle overraskelser. D. 15. februar vil give dig klarhed, hvis du før manglede den. Venus og Saturn vil på dette tidspunkt i samhørighed give dig mulighed for at vide det, du har brug for om din partner.

Solformørkelsen efter d. 15. februar vil dumpe ned i dit 6. hus, og dette kan have betydning for din arbejdssituation. Du har nu mulighed for at få positive og anerkendende oplevelser på arbejdet. Hvis du er jobsøgende, er dette tidspunktet til at søge dine drømmejobs. Heldet er med dig!

Jomfruen – februar 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her