HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfruen – December 2017

Jomfruen – December 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Har du ikke helt styr på kærligheden? Er jobbet frustrerende for tiden? Så er det ikke så mærkeligt. December starter nemlig med en fuldmåne d. 3., som kan ryste din karriere eller kommunikation med kollegaer. Det kan ske ved, at en eller flere ikke lever op til deres ansvar på jobbet, i gruppearbejdet eller bare generelt. Dette vil få dig til at føle dig stresset og frustreret, og du kan ende med at indse, at et potentielt samarbejde slet ikke fungerer. Hvis du ikke gør noget ved det, kan det risikere at slide dig op i forsøget på at fixe noget, der ikke kan fixes. Et godt tip: Sæt dig selv først.

Vi er dog ikke færdige med fuldmånen d. 3. december, for samme dag laver Merkur en retrograd bevægelse, hvilket for Jomfruen betyder, at din herskende planet vil være ude af din hjemlige sektor. Det kan medføre en del mere miskommunikation mellem dig og dine familiemedlemmer, så vær forberedt på uoverensstemmelser på hjemmefronten.

Senere på måneden vil dog stå i familiens tegn, idet Saturn, planeten for disciplin og ansvarlighed, vil flytte ind i dit 5. hus d. 19 december og forblive her helt indtil december 2020. Det vil tilføre endnu mere kærlighed og kreativitet til din tilværelse, som vil gavne både dig og dine nærmeste på flere planer.

Jomfruen – December 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her