HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfru – November, 2017

Jomfru – November, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

November måneds overskrift for Jomfruens er: læring. Efter en rolig start på måneden, vil du finde dig selv i en interessant position med fuldmånens ankomst d. 4. i måneden, som vil berøre den del af dit tegn, der er forbundet med højere læring. Denne særlige konstellation vil markere begyndelsen på en indre rejse med masser af nye aha-oplevelser og indfriede potentialer. Det kan være i forbindelse med dit studie, hvor en

professor eller mentor vil melde sin ankomst, eller på et kursus, hvor du vil opdage nye evner, du ikke vidste, du var i besiddelse af.

 

For den forretningsorienterede Jomfru er det ikke udelukket, at fuldmånen vil få stor betydning for dine projekter. Det, du har arbejdet længe på vil vise sig at at blive en god investering, så glæd dig! Nye idéer spirer frem og du vil opdage, hvordan du kan udnytte de midler, du har til rådighed, på den bedst mulige måde, til gavn for både dig selv og dine (potentielle) kunder. Du er ekstra fokuseret, og det kan mærkes, da du kan have tendens til at lade dig opsluge af dine projekter og dermed føles fraværende til tider. Hvis du er i et forhold, så husk også at skænke din partner lidt opmærksomhed. Hold øje med d. 13. november, hvor en ny mulighed vil kunne gribes af den opmærksomme Jomfru!

 

Din indre rejse og alle månedens aha-oplever kan føles fristende at kommunikere ud til hele verden, men vent til d. 18. november, hvor nymånen træder ind i din sektor for kommunikation og giver dine talegaver ekstra medvind . Dermed vil du nemmere kunne overbevise skeptikerne om dine storslåede idéer.

Jomfru – November, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her