HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfru – Januar, 2017

Jomfru – Januar, 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

 

Umiddelbart ser 2017 spændende ud for Jomfruen og du vil have meget at se frem til som året udfolder sig! Det først edu vil opleve er større eller mindre, men betydningsfulde forandringer i dit kærlighedsliv. Allerede d. 3. Januar bevæger Venus sig in i din sfære for Kærlighed og Partnerskab og det kan åbne op for store muligheder. Har du ikke en partner, bør du holde godt øje med potentielle partnere omkring dig – måske startet du året med en ny kærlighed! Hvis du allerede befinder dig i et forhold, vil den ellers kolde og mørke Januar bringe jer tættere sammen. De lange mørke aftener kan nemt blive i romantikkens tegn og tingene kan yderligere udvikle sig. Måske tager i et stort skridt i jeres forhold, det kan være at flytte sammen, blive forlovet eller måske starte året med ønsket om en udvidelse af jeres familie.

Når det kommer til arbejde og karriere, ser du ud til at have kontrol og indblik. Enhver aftale eller ethvert projekt du søsætter ser ud til at have potentiale for en succesfuld fremtid. På det personlige plan i forhold til relationer, familie og venner, ser du dog ud til at stå overfor nogle lidt større forhindringer. Det skyldes fuldmånen som former sig på himlen d. 12. Januar. Måske har du en nær ven som har brug for din hjælp eller der kan opstå konflikter i familien. Det vil formentlig kræve meget af dig og måske er det ikke en rolle du ønsker at påtage dig, men du vil formentlig blive nødt til at forholde dig til situationen og gøre hvad du kan, for ikke at fremtvinge sår der ikke nemt kan heles. Det kan blive en frustrerende og svær periode, men hold ud og find din tålmodighed frem. I slutningen af måneden lyser det hele op, da den nye måne er at finde d. 27. Januar. Du vil pludselig finde overskud og energi, hvilket ikke blotter giver dig indsigt i løsninger for dine relationelle udfordringer, men samtidig vil du opleve modet og styrken til at sige fra. Husk at din hjælp til andre ikke bør projicere problemerne over i dit eget hjerterum.

Jomfru – Januar, 2017
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her