HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Jomfru – April 2018

Jomfru – April 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der sker interessante ting i dit kærlighedsliv, kære Jomfru. Du er nok ikke enig, for disse interessante ting kan godt føles mildest talt irriterende. Men det interessante består sig i, at dit kosmiske liv laver et lille hop. Både Mars og Saturn bevæger sig nemlig igennem din sektor for romantik i starten af april, og de kommer til at være lige overfor hinanden d. 2. april. Dette skaber en følelse af – bogstaveligt talt – ikke at komme nogen vegne i dit forhold. Det er ikke fordi der er noget galt med dit forhold, det er fordi der er noget galt med omstændighederne. En af disse kan være at din partner har nogle uafgjorte sager i sin fortid, eksempelvis en eks eller et gammelt ægteskab, der bliver ved med at være en del af jeres hverdag, på en eller anden måde. Dette har en effekt på dig, og du kan nemt blive frustreret, selvom du inderst inde godt ved, at din partner ikke gør det i nogen ond mening. Hvad end det er, der holder jer tilbage fra at nyde alt, hvad jeres partnerskab har at byde på, så er det værd at væbne sig på, at det kommer til at tage tid at løse.
D 15. april venter der en nymåne med fornyet energi til dig. Den lander i dit 8. hus, der repræsenterer intimitet, og Merkur hjælper din kosmiske energi ved at vende tilbage til normal. Du vil med denne nymåne se, at du og din partner har noget helt særligt, dybt og meningsfuldt, som i deler med hinanden. Det er også en chance for at dele endnu mere, eksempelvis kan i overveje at flytte sammen, hvis I ikke allerede bor sammen, eller få fælles økonomi.
Din karriere får også en chance efter d. 24. april, da Venus flytter ind i toppen af dit tegn. Her bliver hun helt indtil d. 19. maj, hvor hun hjælper dit professionelle liv til nye højder. Fuldmånen d. 29. april hjælper samtidig med at gøre nogle vigtige fremskridt i din karriere, hvad end det er en forfremmelse eller nye aftaler, som kommer i hus.

Jomfru – April 2018
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Vil du modtage dagens horoskop
gratis på mail?
Skriv din mail herunder
Alletiders!
Vi sender det til dig imorgen
Luk denne boks
Få gratis horoskop på mail → Klik her