HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – Marts

Fisken – Marts

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er nogen, der har brug for dig i starten af måneden. Hvad end det er din kæreste, din kollega eller en ven, vil der være et bekendtskab, der har brug for din støtte. Dette er en genial mulighed for at gå ind i denne relation og bygge den endnu stærkere og mere modstandsdygtig, hvis i begge er villige. Vær opmærksom på, hvad dit bekendtskab har brug for ved at være mere objektiv og lade dine følelser glide lidt i baggrunden. Det vil hjælpe jer begge til at indse nye muligheder og perspektiver, I måske ikke har overvejet i forhold til jeres bekendtskab. Nye muligheder vil åbne sig!

Nymånen d. 17. marts vil åbne nye muligheder i dit personlige liv! Du vil måske opleve, at din identitet laver et sving i en retning, du ikke havde troet mulig. Men dette er ikke negativt, det kommer én til gode – nemlig dig selv. Du er et uselvisk menneske, og det kan være svært at være åben overfor at komme dig selv mere i møde. Men vær ikke bange, kære Fisk, du har brug dig, og det er der ingen skam i. D. 17. marts flytter Mars ind i dit 11. hus, der repræsenterer det sociale. Hvis du er involveret i humanitært eller frivilligt arbejde, vil dette indgyde dig til at tage lederrollen i et projekt. Dette kan også betyde, at du bliver mere handlekraftig på arbejdet. Helt frem til d. 16. maj har du muligheden for at udnytte dit lederpotentiale og stable interessante projekter på benene eller netværke.

Din økonomi er også interessant i marts måned. Du skal dog være påpasselig med dit forbrug. Merkur og Venus flytter ind i din sektor for indkomst, og det betyder, at du bliver ekstra motiveret til at skabe nye indkomstmuligheder eller forbedre din økonomiske situation. Du kan dog blive utålmodig, hvis dine nye økonomiske planer ikke virker så hurtigt, som du gerne vil have det, og dette kan spolere muligheden for at tjene lidt ekstra. Heldigvis for dig laver Merkur en retrograd vending d. 22. marts – dette vil gøre det muligt for dig at se indad og problemløse hurtigt og effektivt.

Fisken – Marts
Rating

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her