HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – Juni 2017

Fisken – Juni 2017

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Der er en chance for, at der indtræffer spændende nyheder om dit hjem og din familie tidligt i denne måned. Den 5. juni vil Venus træde ind i det fjerde hus for livet i hjemmet og bliver der indtil d. 29. juni. I denne periode bør du overveje at istandsætte eller investere i dit hjem.

Renovationerne kan blive dyre, men du vil blive glad for dem, da de tilfører dit hjem en masse værdi. En anden mulighed er, at du vil kunne nyde en række stunder med dine nærmeste på en ny og vidunderlig måde. Du bør vente med istandsættelserne til efter nymånen, der indtræffer d. 7. juni i sfæren for livet i hjemmet. Den eneste lille plet på din tilværelse er, at Mars d. 17. juni bryder sin bane. Mars er herskeren over det fjerde hus, så der indtræffer muligvis en forsinkelse eller en anden form for frustration i denne periode. En anden mulighed er, at et sygt familiemedlem får brug for din hjælp. Dette kan ændre prioriteterne i hjemmet.

Dette er kun en mulighed, men hvis det sker, skal du gøre alt hvad du kan for at hjælpe. Giv ikke efter for følelsen af magtesløshed, hvis du kommer i en situation, der er ude af din kontrol. Du gør dit bedste, og det bliver simpelthen nødt til at være nok.

Fisken – Juni 2017
5 (100%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her