HJÆLP!

Ad Blocker Aktiveret

Kære besøgende. På Horoskopnettet.dk er alting gratis. Dog skal der betales løn til vores astrolog, der skriver horoskoperne.

Vi opfordrer dig derfor til at deaktivere Adblock, når du besøger vores hjemmeside - idet vores eneste indtægtskilde er reklamevisning. Dermed er du med til at sørge for, at Horoskopnettet.dk kan forblive gratis i fremtiden!

Venlig hilsen Redaktionen.

Forside » Månedens horoskop » Fisken – januar 2018

Fisken – januar 2018

Få dit daglige horoskop i din indbakke, hver dag – gratis

Du vil være i dine følelsers vold i starten af 2018, kære Fisk. Dette kan virke skræmmende, da det normalt kan være opslidende at blive kastet ud i følelser, du måske ikke engang vidste du havde. Men slå koldt vand i blodet – du vil kort efter føle dig lettere og gladere end du har gjort længe! Alt dette takket være en smuk fuldmåne d. 1. januar, der lander midt i din kærlighedssektor og starter en lavine af behagelige følelser og oplevelser. Din kærlighed har nu frit lejde til at feje benene væk under dine kære og potentielle elskere. Dette vil også betyde, at dit seksuelle væsen får frit spil, og du får mulighed for at prøve ting, du måske kun har fantaseret om i det skjulte.

Hvis du selv har arbejdet på et projekt, eller noget kreativt, er dette også tiden til at vise verden dine evner. Du vil høste stor ros for din kreativitet og din stolthed vil ingen ende tage. Januar bliver også en travl måned for dig, idet dit sociale liv vil nå nye højder ved hjælp af nymånens besøg i dit 11. hus, der repræsenterer venner og bekendtskaber. Dette bliver søsat d. 16 januar, og du kan se frem til en fantastisk tid i venners lag. Du vil også møde nye mennesker der kan inspirere dig, og du vil ikke have nogen problemer med at indgå i sociale aktiviteter. Det kan dog være lidt dyrt, så pas på pengene, mens du udforsker dit sociale liv.

Du vil også blive præsenteret for muligheden for at afholde et event, måske et event hvor du får mulighed for at præsentere dine projekter. Dette vil også være dyrere end forventet, men hold hovedet koldt, det vil betale sig i enden. Den 17. januar kan præsentere muligheden for en mystisk elsker, selv hvis du er i et forhold…

Fisken – januar 2018
4 (80%) 1 vote

Del dit månedens horoskop:

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
banner
Close
Få gratis horoskop på mail → Klik her